Projekty

Kim jesteśmy krótko o nas

Stowarzyszenie założone w czerwcu 2018 roku, z inicjatywy grupy przyjaciół, która od 2016 roku tworzy wspólnie etiudy i reklamy. Połączył nas ten sam poziom zaangażowania w projekty, postrzeganie kina oraz chęć robienia filmów dla ludzi. Jesteśmy zgranym zespołem, który radzi sobie pod presją czasu i szuka rozwiązań dla rzeczy niemożliwych.
W składzie stowarzyszenia znajdziemy osoby zajmujące się scenopisarstwem, reżyserią, operatorką, kierownictwem produkcji, kolor korekcją, komponowaniem muzyki czy tworzeniem efektów specjalnych.
Jesteśmy silnie rozwijającymi się młodymi filmowcami, którzy chcą piąć się w górę i stawiać sobie coraz to wyższe cele. Wierzymy, że sukces tkwi w pracy zespołowej i razem zawsze jesteśmy w stanie osiągnąć więcej.
Nasze produkcje były pokazywane na przeglądach w Hali Koszyki, Centrum Kreatywności, w Małej Warszawie, na Festiwalu Ludzi Aktywnych Kulturalnie oraz Festiwalu Kino w Trampkach.